Z nakupom sezonske vstopnice prihranite več kot 30%

V soboto, 17. oktobra se začenja nova sezona Lige Telemach. V 1. krogu v Rogaško Slatino prihajajo košarkarji Lastovke, ki so novinci v prvoligaškem tekmovanju. Začetek tekme ob 19. uri!

Z novo sezono pa je prišlo tudi do nekaj sprememb glede vstopnic. Odrasla oseba bo za nakup posamezne vstopnice odslej odštela 5€, cena študentske in dijaške vstopnice je 3€. Osnovnošolci in tisti še mlajši navijači Rogaške imajo vstop brezplačen, pravtako si tekmo brezplačno lahko ogledajo vsi tisti, ki trenirajo v našem košarkarskem klubu.

Navijaška skupina Elita Slatna si bo v primeru napovedanega organiziranega navijanja tekmo lahko pravtako ogledala brezplačno.

Omogočamo Vam tudi nakup sezonskih vstopnic. Odrasla sezonska karta stane 50€, študentska oz. dijaška pa 30€. V Ligi Telemach bodo Slatinčani zagotovo odigrali (vsaj) 15 domačih tekem, z nakupom sezonske vstopnice tako prihranite več kot 30%. Svojo sezonsko vstopnico lahko “rezervirate” na kosarkarski.klub.rogaska@gmai.com, lahko pa jo boste kupiti tudi pri vhodu v dvorano na prvih domačih tekmah.