V petek druga tekma finalne serije

V ljubljanski Hali Tivoli bo v petek, 19. 5. ob 18. uri na sporedu drugo dejanje finalne serije, ki odloča o državnem prvaku Slovenije. Košarkarji Union Olimpije so si po infarktni končnici na prvi tekmi v Rogaški Slatini priigrali prednost z 1:0.

Tekmo bo v živo prenašala tudi Televizija Slovenija (TV SLO 2).

Oba trenerja tudi tokrat pričakujeta napeto tekmo. (foto: Aleš Fevžer)

Oba trenerja tudi tokrat pričakujeta napeto tekmo. (foto: Aleš Fevžer)

Čas smo izkoristili za počitek in analizo prve finalne tekme. Imamo prednost, a smo daleč od cilja. Potrebno bo popraviti nekaj stvari v naši igri. Osredotočili smo se zgolj na svoje napake. Če želimo potrditi zmago iz prve tekme, bomo morali biti zelo potrpežljivi. V Hali Tivoli pričakujem neizprosen boj. Motivirani smo in verjamem, da lahko naredimo korak naprej.
Gašper Okorn
Čaka nas zahtevna naloga, da povrnemo, kar smo izgubili na prvem srečanju. Zavedamo se, da je Olimpija v odlični formi. Popraviti moramo stvari, ki smo jih na prvi tekmi delali slabše in na takšen način izsiliti izenačeno tekmo. Z malo športne sreče lahko tekmo tudi dobimo. Smo kompletni in pripravljeni na boj.
Damjan Novaković

Rogaška je v letošnji sezoni v Tivoliju v prvem delu sezone izgubila, v ligi za prvaka pa zmagala. Dragi navijači, vabljeni, da tudi tokrat v Ljubljani našim košarkarjem pripravimo čim bolj domače vzdušje!

V Ljubljano tudi z brezplačnim avtobusnim prevozom

Odhod avtobusa na drugo finalno tekmo bo v petek, 19. maja ob 15.30 iz parkirišča pri Športni dvorani Rogaška Slatina (II. OŠ).

Še vedno je prostih nekaj sedežev. Prijavite se lahko v Kavarnici Soffy ali na telefonski številki 031 656 733 – Fredi Žerak.