Vsi v Ljubljano!

Rogaška in Union Olimpija bosta v sredo, 24. maja ob 18. uri v Hali Tivoli odigrali četrto tekmo finalne serije. Zmaga Union Olimpije Ljubljančanom prinaša naslov državnega prvaka, zmaga Rogaške prinaša odločilno peto tekmo v Rogaški Slatini.

Tokrat v Ljubljano peljemo kar dva avtobusa najboljših navijačev v Sloveniji! Odhod avtobusa na četrto finalno tekmo bo v sredo, 24. maja ob 15.30 iz parkirišča pri Športni dvorani Rogaška Slatina (II. OŠ).

Čaka nas zahtevna naloga, saj moramo v Ljubljani zmagati in tako izsiliti peto tekmo. V obrambi moramo igrati dobro in z veliko energije, košarkarjem Olimpije pa ne smemo dopustiti napadalnega skoka. V napadu bo potrebno biti potrpežljiv, žoga bo morala veliko krožiti. Pomembno je, da držimo korak z domačini. Verjemem, da bomo v primeru, da izpolnimo vse zadane naloge, imeli tudi kanček sreče in si priigrali odločilno peto tekmo.
Damjan Novaković

Pri nakupu vstopnic preko spleta je na voljo ločen sektor za navijače Rogaške, zato vabljeni k nakupu vstopnic v delu dvorane – “Tribuna VZHOD – Navijači KK Rogaška”.

4

foto: Urban Urbanc/Sportida